USCIS опублікував правила отримання повторного паролю для громадян України

Сайт USCIS опублікував правила отримання повторного паролю для громадян України, які підпадають під певні категорії.

Наводимо переклад цієї статті. Внизу ви можете побачити адресу оригінальної статті, щоб ознайомитися англійською.



З 27 лютого 2024 року ми прийматимемо та розглядатимемо, на індивідуальній основі, заявки від певних українців та членів їхніх найближчих сімей, які перебувають у Сполучених Штатах за умовами підпункту 212(d)(5)(A) Закону про імміграцію та громадянство. Громадяни України та їхні найближчі члени сім'ї можуть подати заявку на перепаролювання, подавши форму I-131, Заяву на отримання документа для подорожей, разом із супровідними документами та відповідною платою за подання або запитом на звільнення від оплати плати. Ви можете подати форму I-131 в електронному вигляді або на паперовому носії поштою.

Для того щоб бути законним для перепаролювання в рамках цього процесу, ви повинні продемонструвати наступне:

- Що ви є громадянином України або найближчим членом сім'ї, який був перепарольований в Сполучені Штати на або після 11 лютого 2022 року;

- Що існують продовжені важливі гуманітарні причини або значні публічні переваги для нового періоду перепаролювання, а також будь-які додаткові фактори;

- Що ви потребуєте сприятливого використання усудження;

- Що ви знаходитесь фізично в Сполучених Штатах;

- Що ви виконали умови початкового перепаролювання;

- Що ви успішно пройшли біографічні та біометричні перевірки.

Дата вашого перепаролювання зазначена у вашій формі I-94, Запис про прибуття/виїзд.

Нагадування: Особам, які отримали перепаролювання для об'єднання з Україною, потрібно підтвердити завершення всіх вимог, включених у їхній обліковий запис USCIS в Інтернеті як умову перепаролювання:

- Підтвердження того, що ви виконали вимоги щодо вакцинації або маєте право на виняток з вимог вакцинації проти кірки, поліомієліту та першої дози вакцини проти COVID-19, затвердженої або авторизованої FDA або вакцини проти COVID-19, зареєстрованої ВООЗ (EUL).

- Підтвердження того, що ви пройшли медичне обстеження на наявність туберкульозу, включаючи тест на інтерферон-гамма впускний аналіз (IGRA), протягом 90 днів.

Повний текст новини з сайту USCIS:

Re-Parole Process for Certain Ukrainian Citizens and Their Immediate Family Members

https://www.uscis.gov/humanitarian/uniting-for-ukraine/re-parole-process-for-certain-ukrainian-citizens-and-their-immediate-family-members

Ви читаєте статтю: USCIS опублікував правила отримання повторного паролю для громадян України. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Перевірте результати лотереї Green Card DV-2025
Не забудьте первірити результати, якщо ви приймали участь в лотереї Green Card.


As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases.