Що таке EPO Plan в Health Insurance

Exclusive Provider Organization (EPO) Plan - план, за яким надані послуги покриваються, лише якщо ви звертаєтеся до лікарів, спеціалістів або лікарень у мережі провайдера.

Ви читаєте статтю: Що таке EPO Plan в Health Insurance. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Засоби для видалення бородавок: Популярні варіанти в США
Бородавки можуть бути досить неприємним явищем для багатьох людей. Однак на щастя, на сьогоднішній день існує багато ефективних засобів для їх видалення. Як новому українському іммігранту у США, може бути корисно ознайомитися з популярними засобами для видалення бородавок, які доступні на американському ринку.
Розчин Люголя у США - позбуваємся російських аптек
Уявіть таку ситуацію: ваша дитина захворіла, і вам потрібно негайно купити розчин Люголя, щоб знеболити її горло. Ви в розпачі, і біжите в "рашен" або європейську аптеку, в надії купити український розчин Люголя. Але пізніше, коли все минулося і ви ретельніше переглядаєте маркування, то розумієте, що купили російський продукт.
Що таке Gated/Non-Gated Plan в Health Insurance
Gated/Non-Gated Plan вказує на необхідність отримати направлення від лікаря первинної ланки перед відвідуванням спеціаліста.
Аналоги ліків Дуспаталін або Меверин у США
Мебеверину гідрохлорид не доступний у США під назвою Дуспаталін або Меверин. Однак він доступний під загальною назвою mebeverine hydrochloride. У США є кілька різних брендів мебеверину гідрохлориду, але не всі вони можуть бути доступні у вашому регіоні. Ви можете спробувати запитати свого лікаря або фармацевта про те, які бренди доступні у вашому регіоні.


As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases.